diumenge, 17 de juny del 2018

CARÀCTER PROPI


-          1.5. Compten amb un equip d’educadors/es que es comprometen a donar una educació coherent i de qualitat a tot l’alumnat, basada en una actualització constant a través de la Formació Permanent, des de l’amor al treball i una pedagogia de l’esforç que exigeix preparació acurada de totes les activitats educatives i la recerca de respostes creatives a les necessitats d’infants i joves.

-          1.7. Són escoles evangelitzades i evangelitzadores, en les quals el desenvolupament personal és seguit amb respecte i on els membres de la Comunitat Educativa tenen ocasió de conèixer i estimar Jesucrist. Tanmateix són respectuoses amb altres opcions religioses, tot valorant la dimensió transcendent de la persona.

-          2.5.3. La pau, la convivència, la comunicació entre totes les persones i pobles amb esperit obert, dialogant, flexible, aliè a tota forma de violència.

-          3.8. Projectem l’educació més enllà de l’aula, a través de múltiples activitats formatives que ajuden l’alumnat a obrir-se a un món de dimensions cada dia més amples i aprendre part en les iniciatives socials i pastorals.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada